dimecres, 1 de juliol del 2015

dissabte 10 de juliol a les 19:30 h: Massa crítica de bicicletes per Cardedeu

El proper divendres 10 de juliol, a les 19:30 a la pl. de Sant Corneli, farem la segona passejada en massa crítica de bicicletes. Què és això? Qui ho organitza?

La Massa Crítica és un fenòmen ciclista que té lloc tots els mesos en nombroses ciutats del món. La seva finalitat és donar a conèixer els gran avantatges que aporten a la mobilitat, a la societat i a l'individu una major presència de bicicletes als pobes i ciutats per a reduïr les molèsties que causa el trànsit motoritzat: soroll, contaminació, embussos, inseguretat... A més de ciclistes també solen participar-hi patinadors. La denominació de "massa crítica" prové del concepte sociològic homònim que fa referència al nombre d'individus involucrats en un fenomen a partir del qual aquest adquireix una dinàmica pròpia que li permet sostenir-se i créixer per si mateix.

La massa crítica de Cardedeu la convoca el col·lectiu "A Cardedeu en bici i a peu" juntament amb persones d'altres col·lectius afins com Cardedeu Vital, Cardedeu en Transició i Cardedeu Autosuficient.

Vine a pedalar i gaudir dels carrers de Cardedeu!

+ info: facebook.com/acardedeuenbiciiapeu
blog cardedeu vital

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada