dimecres, 25 de novembre del 2015

Els camins escolars comencen a ser una realitat!!!

Ja han començat les obres de millora dels accessos de les escoles de Cardedeu! Felicitats a totes i tots els que heu col·laborat a que això comenci a ser possible!

A tocar de l'escola Granés ja s'ha ampliat la vorera del c. Lluís Vives i s'està estudiant construïr una plataforma elevada a l'alçada de la vorera a la cruïlla entre l'avinguda Àngel Guimerà i el carrer Dolors Granés, a càrrec de la Diputació de Barcelona, per millorar la seguretat del pas de vianants i del carril bici.
A Can Manent ja s'ha tallat el trànsit en el tram de carrer adjacent a la placeta, alhora que s'hi han desplaçat les jardineres i els lligabicis. Més endavant estan previstes millores per enllaçar el camí de sorra amb el parc del c. dr. klein, així com la construcció del carril bici del c. Llinars.

A l'escola Corbella està previst ampliar tres xamfrans de la cruïlla del carrer Sabadell amb l'avinguda Diumé i, en horari d'entrada i sortida de l'escola, taller el carrer Sabadell en aquesta cruïlla per evitar que els cotxes circulin marxa enrere per a acostar-se a la porta d'infantil.
A l'escola Mil·lenari s'elevarà la cruïlla conflictiva entre la Gran Via Tomàs Balvey i el carrer Mare de Déu del Pilar, i s'hi repintarà el carril bici existent. A més, s'ampliarà la zona d'espera a la porta de l'escola pel carrer Girona, tocant a l'accés dels alumnes de 5è i 6è del centre, ocupant l'espai de 3 places d'aparcament.
Per últim, pel que fa a l'accés a l'escola Les Aigües, la Diputació de Barcelona està fent un estudi per fer un pas elevat a la cruïlla de la carretera de Dosrius amb el carrer Mestre Falla.

A principis de novembre es recolliran els resultats de l'enquesta, feta a totes les escoles de primària, per a la millora dels camins escolars i que servirà de base per preparar les properes actuacions en aquest àmbit. En total, es destinaran 112.500 euros a les primeres millores, destinades a establir uns camins escolars segurs i accessibles, pas previ a la implantació del "bus a peu".

a la web de l'Ajuntament podreu llegir la notícia completa

Esperem que aquesta via de col·laboració que s'ha obert entre "A Cardedeu en bici i a peu" i l'Ajuntament segueixi donant fruits, i estem segurs que aquestes millores revertiran, no només en la qualitat de vida dels infants, sinó en la de tots els cardedeuencs!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada