dijous, 22 de febrer del 2018

Ja podeu votar a l'enquesta: Volem una bicicleda a l'Estalvi?

Després del superèxit de la Bicicleda (aparcament segur de bicis) de l'estació de tren, l'Ajuntament proposa construïr una nova Bicicleda al barri de l'Estalvi. I per adaptar-la millor als usos de la bicicleta dels veïns, podeu respondre l'enquesta clicant aquí:

ENQUESTA

Molts habitatges del barri de l'Estalvi presenten dificultats per guardar bicicletes (pisos sense ascensors, manca d'espais adequats dins de les llars, etc.). Per conèixer les necessitats, els possibles usos i les preferències del veïnat, al llarg de les dues properes setmanes s'enviarà una enquesta a totes les llars compreses entre l'avinguda d'Eduard Corbella, l'avinguda d'Àngel Guimerà, el carrer Doctor Klein i el carrer Aragó. L'enquesta s'ha limitat en aquest àmbit perquè és on els edificis són més antics i no disposen ni d'ascensors ni trasters i, per tant, presenten més dificultats per guardar les bicicletes.
Les enquestes es poden respondre abans del dissabte 3 de març a través del destacat de la pàgina principal de www.cardedeu.cat, o bé en paper i dipositar-les a les bústies que es poden trobar a la la Biblioteca Marc de Vilalba, Godoy (av. Eduard Corbella, 146), Fleca Puig (c. Granollers, 25 ), Bodega de l'Estalvi (Mare de Déu del Pilar, 105 ) i Fleca Rovira (pl. Joan Alsina, 12).
Entre totes les persones que hi participin se sortejaran 5 cadenats rígids tipus "U" per lligar la bicicleta amb seguretat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada